Mikuláš 2014
- på Sitting Bull

Petr Janda på Sitting Bull den 22 oktober 2014

Picknick Årstablick

Kort sammanfattning; Det började med att aktiviten kolliderade i tiden med Skokloster besöket.
När vi sedan flyttade tiden så blev det dubbelbokat.
Sist men inte minst så blev det den 29 juni. Lite sent då en del kanske redan hade åkt på semester.

Vädret var trots allt OK. Inte för varmt men inget regn. Regntunga skyar fick kanske en del att stanna hemma. Men även om det hade kommit en skur så fanns tält över dansbanan varför
det inte är hela världen. Vi hoppas att alla deltagare kommer att minnas dagen som en posiiv upplevelse pch hoppas att det nästa år blir mer normalt.


Skoklostersslott


Kyrkekvarn


Konsert med Robert Kapr

Konsertprogrammet:

Johann Sebastian Bach: Preludium och fuga i a-moll från Wohltemperierte Das Klavier II. (Arkiv preludier och fugor, var i en annan tonart. Serveras som ett praktiskt exempel där ett nytt sätt att trimma klaverinstrument som gör det möjligt att använda även avlägsna färgtoner med många kors och fat utan toner som lät ihåligt. Tidigare alternativen var begränsade, något tonalitet lät väldigt falskt.)

Wolfgang Amadeus Mozart: Fantasia i C-moll, KV 475 struktur som representerar en liten grupp av mindre verk (ca 700 ¥ cirka 30)

Claude Debussy:
Prelude "La Puerta del vino" (Vin Gate) - inspirerad av spansk musik, särskilt gitarr
Prelude "C'est qu'a vu le vent de Ouest" (Co såg västlig vind) - representation storm på Atlantkusten, vågor av glädje ankommer på klippor, vind, åska, regn

Modest Mussorgsky: Tavlor på en utställning.
Cykeln är věnovyný fira författarens vän, Viktor Aleksandrovitj Hartmann, målare, arkitekt och designer, som dog plötsligt.